Tre fakta om lokationsdeling på Rejsekort som app LÆS MERE

Sådan ansøger du

Her er alt, du har brug for at vide, inden du ansøger om Rejsekort Erhverv.
profil

Vælg en kontaktperson

Kontaktpersonen ansøger om og administrerer arbejdspladsens Rejsekort Erhverv.

dokumenter

Vælg en trafikvirksomhed

I skal ansøge om Rejsekort Erhverv gennem en trafikvirksomhed. Uanset, hvilken virksomhed I vælger, kan I rejse i hele landet.

faktura

Indgå en rammeaftale

Kontaktpersonen modtager en rammeaftale fra trafikvirksomheden, sikrer aftalen underskrives og sender den retur til godkendelse.

rejsekort

Bestil Rejsekort Erhverv

Kontaktpersonen modtager en mail med et link til bestilling af kort. 7-10 dage efter bestilling modtager I de bestilte Rejsekort med posten.

hand 2

Hjælp kollegerne i gang

Kontaktpersonen fordeler kortene på arbejdspladsen og hjælper sine kolleger i gang.

bestilling

Klar til at bestille?

Så snart I har valgt en kontaktperson, er I klar til at bestille.

Start her Arrow