Gå til hovedindhold
Ikon for at åbne menu

Billetter

bestilling Billettyper

Med RejseBillet kan du købe enkeltbilletter fra A til B eller for et givent antal zoner. Desuden kan du købe Pendlerkort og have det med på din smartphone. Man kan også købe forskellige tillægsbilletter (1 ekstra zone, DSB 1' RE/IC) og yderligere produkter i DOT's område (Pendler20 og Metro cykelbillet).

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at få Ungdomskort på RejseBillet. 

questionmark Gyldighed af billet

Du kan bruge din billet til bus, tog, metro og letbane til den strækning eller de zoner, du har købt billet til.

Det fremgår af din billet, hvilke zoner, eller hvilken destination, din billet gælder til. Yderligere fremgår det af billetten, hvor længe den gælder.

I tilfælde af forsinkelse vil din billet ikke blive forlænget. Men hvis du har påbegyndt din rejse, inden billetten udløber, er billetten gyldig til rejsen med det pågældende transportmiddel.

Der gælder de almindelige regler for forsinkelse. Hvis du er i tvivl om reglerne kan du kontakte den trafikvirksomhed, du har rejst med eller læse mere på deres hjemmeside. 

Du kan købe billetter til rejser over hele Bornholm. Det er dog ikke muligt at købe billetter for rejser til og fra Bornholm. 

info Overblik over dine billetter

Du kan finde dine billetter i RejseBillet appen. Dine billetter er synlige, når du åbner RejseBillet. Her vil der fx stå “Zonebillet – Voksen – 3 zoner” eller “Pendlerkort - Voksen – 4 zoner”.

Du skal sikre dig, at billetten er købt, inden du stiger ombord. Du kan læse mere i Fælles landsdækkende rejseregler, som du finder under ”Det med småt”.

Der gælder forskellige regler, afhængig af hvor du rejser og hvilken trafikvirksomhed du rejser med. Se reglerne for på de enkelte trafikvirksomheders hjemmesider.

udløb Køb af billetter til andre

Billetten skal vises fra den telefon eller det telefonnummer, den er købt fra. Du kan købe billetter til flere på én gang, men du kan ikke købe en billet og give den til en anden. Du kan derfor hverken sende billetten eller et billede af billetten til en anden, da billetten ikke vil være gyldig for modtageren. Det er heller ikke muligt at printe en billet, da billetten skal vises fra RejseBillet appen.

Antallet af billetter du kan købe, varierer for de forskellige trafikvirksomheder. Der betales almindelig pris for medrejsende, der gives ikke grupperabat.

annuller tankop Annuller min billet

Til/Fra- og zonebilletter kan tilbagebetales frem til dagen før afrejsedagen. For hjælp til dette, kontakt Rejsekort Kundecenter.

Ring til os

Tast 4 for RejseBillet
Vi sidder klar til at hjælpe dig. 
Alle hverdage kl. 8-16.

Skriv til os

Har du spørgsmål, kan du skrive til os ved at følge linket og udfylde formularen.
Skriv til os Arrow