Gå til hovedindhold
Ikon for at åbne menu
Rejsekort på mobilen i 2024 - det er selvfølgelig stadig muligt at benytte det nuværende Rejsekort LÆS MERE

Nå at genbestille dit Rejsekort, før det udløber

31. jul 2019 kl. 09:25

Dit Rejsekort har en levetid på fem år. Så  holder det op med at virke og skal udskiftes. Enten med et mage til det du har – eller et helt nyt kort. 

 

Når dit Rejsekort udløber, skal du bestille et andet. Når du det, inden det gamle kort udløber, kan du få et erstatningskort mage til det, du har – og rejse helt som du plejer. 

Genbestil et kort mage til det, du har

Du får en mail omtrent halvanden måned før, dit Rejsekort udløber. Så kan du nå at bestille dit erstatningskort i god tid inden. Og du kan få overført din kundetype, dine aftaler og dine rabattrin til erstatningskortet. Har du en pendlerperiode på dit kort, bliver den også overført til erstatningskortet.

Du kan nå at tage det nye kort i brug, før det gamle udløber, så du kan rejse, helt som du plejer. 

Er der ikke et link til en bestillingsside i den mail, vi sender dig, bestiller du et erstatningskort ved at logge ind på selvbetjeningen og klikke på 'Erstat Rejsekort' i venstremenuen. Nu kan du med få klik genbestille et kort mage til det, der udløber. 

Gå til Selvbetjening

Betal via din betalingsaftale

Har du en tank-op-aftale på det Rejsekort, der udløber, betaler du for erstatningskortet via din betalingsaftale. Alternativt kan du betale med betalingskort eller faktura.

Vil du vide, hvornår dit Rejsekort udløber, kan du indtaste kortnummeret på forsiden. Du kan også se udløbsdatoen ved at logge ind på Selvbetjeningen eller lægge dit kort i en Rejsekortautomat.

Bestil et helt nyt Rejsekort

Når dit Rejsekort udløber, kan du også vælge at bestille et helt nyt kort.

Havde du et Rejsekort Personligt, skal du dog spærre det gamle kort, før du kan bestille et nyt. Det kan betyde, at der går op til 14 dage, før du igen har et Rejsekort. I den periode skal du bruge et andet Rejsekort eller billet til dine rejser.

Gå til Selvbetjening