Gå til hovedindhold
Ikon for at åbne menu
Vi opdaterer vilkår for Rejsekort som app – læs mere om lokationsdeling her LÆS MERE

Rejsekort & Rejseplan A/S underskriver IT-rammeaftale med fem leverandører

24. maj 2023 kl. 09:16

Kursen er sat mod en digitalisering af det velkendte Rejsekort, og Rejsekort & Rejseplan A/S igangsatte derfor sidste år udbud af to rammeaftaler. Den såkaldte IT- rammeaftale er nu blevet underskrevet. Det betyder, at i alt fem leverandører er blevet tildelt IT-rammeaftalen, som skal være med til at sikre videreudvikling af fremtidens digitale trafikinformations- og mobilitetstjeneste. Følgende fem leverandører har underskrevet rammeaftalen:

  • FAIRTIQ AG
  • HaCon Ingenieurgesellschaft mbH
  • Netcompany A/S
  • Revenue Collection Systems Denmark ApS
  • Trifork A/S

Rammeaftalen løber over 8 år, og giver mulighed for at købe og udvikle løsninger til at understøtte den kollektive trafik.

”Rammeaftalen giver os adgang til at bruge leverandører med it-løsninger målrettet vores sektor, så vi kan imødekomme det stærke behov vi oplever hos kunderne om bedre og mere moderne digitale løsninger, der gør det nemmere at bruge den kollektive trafik”, siger Kasper A. Schmidt, adm. direktør hos Rejsekort & Rejseplan A/S.

Med rammeaftalen kan Rejsekort & Rejseplan A/S købe specialiseret teknologi og viden, så den digitale løsning kan blive tilpasset til de behov og krav, der er forbundet med fremtidens digitale trafikinformations- og mobilitetstjeneste.

”Det er nogle stærke leverandører med stor erfaring, vi har skrevet kontrakt med på rammeaftalen, og det er en vigtig milepæl for os, at vi er nået hertil. Markedet har vist stor interesse, og vi har fået nogle virkelig gode bud ind. Vi ser frem til et godt og langt samarbejde med de dygtige leverandører på rammeaftalen,” siger Kasper A. Schmidt.

Den anden rammeaftale om Software-as-a-Service-tjenester er fortsat i udbud og forventes tildelt til fire leverandører inden sommerferien.