Gå til hovedindhold
Ikon for at åbne menu
Fristen for indmelding i Check Udvej er midlertidig forlænget til 30 dage LÆS MERE

20191213 Rejsekort & Rejseplan A/S får ny bestyrelsesformand

13. dec 2019 kl. 11:00
Lilian Mogensen bliver ny bestyrelsesformand for Rejsekort & Rejseplan A/S

Rejsekort & Rejseplan A/S får ny bestyrelsesformand. Lilian Mogensen overtager posten den 16. december 2019 og sætter sig dermed for bordenden i bestyrelsen for selskabet, der sammen med trafikselskaberne, Metroselskabet og DSB er med til at gøre det muligt for danskerne at rejse hurtigt og nemt med kollektiv trafik.

Lilian Mogensen arbejder som professionelt bestyrelsesmedlem og har stor erfaring fra flere af Danmarks toneangivende virksomheder – senest som koncerndirektør i ATP og direktør i Udbetaling Danmark. Hun tilfører Rejsekort & Rejseplan A/S solid kompetence til den fortsatte udvikling af selskabet.

”Rejseplanen er danskernes foretrukne platform til at finde rejser i den kollektive trafik og Rejsekort er bag sit enkle ydre et system, der kombinerer rejser og økonomiske transaktioner. Derfor er vi glade for at kunne udnævne en bestyrelsesformand med solid erfaring fra den finansielle sektor og fra drift af kritisk IT infrastruktur,” udtaler bestyrelsen i Rejsekort & Rejseplan A/S.

”Jeg ser frem til at være i spidsen for det hold, der sammen med Rejsekort & Rejseplan A/S’ daglige ledelse, skal sikre den fortsatte udvikling af selskabet til gavn for kunderne, og i lyset af den nye lov,” siger Lilian Mogensen.

Lilian Mogensen afløser Jesper Bramming, der har fungeret som bestyrelsesformand for Rejsekort A/S siden den 5. juli 2013. Bestyrelsen i Rejsekort & Rejseplan A/S udtaler, at ”Jesper har som bestyrelsesformand spillet en central rolle for at få Rejsekort i fuld drift, og i at facilitere fusionen mellem Rejsekort A/S og Rejseplanen A/S. Bestyrelsen takker Jesper for samarbejdet og den store indsats”.