Gå til hovedindhold
Ikon for at åbne menu
Tre fakta om lokationsdeling på Rejsekort som app LÆS MERE

Opret tank-op-aftale

Du kan oprette en tank-op-aftale på dit Rejsekort, så du slipper for manuelt at tanke dit kort op. Vi viser hvordan du opretter aftalen via din Selvbetjening.

Log ind på Selvbetjeningen

Brug enten brugernavn og adgangskode eller MitID.

Gå til Tank-op-aftaler

Under ’Mit Rejsekort’ i venstre menu klikker du på ’Tank-op-aftaler’.

Omstændigt

Afslut ændring på Rejsekortet

Hvis du har bestilt en ændring eller annullering på dit Rejsekort, skal du først færdigøre bestillingen, før du kan oprette en tank-op-aftale. Du kan overføre bestillingen til dit kort ved at rejse på kortet eller ved at lægge kortet i en Rejsekortautomat.

Begynd tank-op-aftale

Klik på ’Opret tank-op-aftale’.

Vælg indstillinger

Du kan nu vælge tank-op-beløb, hvornår der skal tankes, og hvor mange gange om dagen der skal tankes.  Du skal også vælge eller oprette en betalingsaftale til brug for tank-op-aftalen.

Godkend oprettelse

Du kan nu se dine valgte indstillinger for din tank-op-aftale. Læs og accepter vilkårene og godkend derefter oprettelsen.

Overfør bestillingen

Når du har godkendt oprettelsen, kommer en bekræftelse på din bestilling af tank-op-aftale frem på siden. Du kan overføre bestillingen til dit kort ved at rejse på kortet eller ved at lægge kortet i en Rejsekortautomat.

Hvis du skal med tog eller benytter du en Rejsekortautomat, kan du tidligst overføre tank-op-aftalen til kortet 5 timer efter bestillingen. Hvis du skal med bus, kan du tidligst overføre tank-op-aftalen til kortet 24 timer efter bestillingen.

Du skal bruge dit Rejsekort eller benytte en Rejsekortautomat indenfor 30 dage for at overføre tank-op-aftalen, ellers bliver bestillingen annulleret.