Gå til hovedindhold
Ikon for at åbne menu
Tre fakta om lokationsdeling på Rejsekort som app LÆS MERE

Bestil Rejsekort til et barn

Er du forælder til et barn under 15 år, og er du oprettet som forælder/værge på Selvbetjeningen, har du adgang til barnets brugerprofil. Her kan du blandt andet bestille et Rejsekort til barnet, tanke barnets Rejsekort op eller oprette en tank-op-aftale, der gør det automatisk.

Log ind på Selvbetjeningen

Brug enten brugernavn og adgangskode, MitID.

Skift til barnets brugerprofil

Vælg barnets profil i dropdown-menuen i toppen af skærmen.

Gennemfør bestillingen trin for trin

Klik nu på ’Køb Rejsekort’, og gennemfør bestillingen til barnet.

Kortet sendes med posten

Så snart bestillingen er gennemført, ser du en bekræftelse på skærmen. Den får både du og barnet også sendt pr. mail. Efter 7-10 dage får barnet sit Rejsekort med posten.

Er kortet bestilt med en tank-op-aftale, bliver aftalen aktiveret, første gang barnet bruger sit Rejsekort.