Tre fakta om lokationsdeling på Rejsekort som app LÆS MERE

Bestil et erstatningskort

Vi hjælper dig med at erstatte dit Rejsekort, hvis det er ved at udløbe.

Gå til menu for erstatningskort

Hvis dit kort er ved at udløbe, skal du tilgå "erstat Rejsekort" i venstre menu.

Vælg kort der skal erstattes

På den næste side skal du vælge hvilket kort du vil erstatte og om du vil kunne bruge dit nuværende kort, indtil det udløber. Klik derefter på "næste".

Accepter betingelser

Når du har valgt det Rejsekort, du gerne vil erstatte, får du vist indstillingerne for det gældende Rejsekort - herunder zoner, tank-op aftale og prisen for at få dit kort erstattes. Hvis du er enig med betingelserne, skal du tilkendegive din accept.

Bemærk at dit erstatningskort koster 50kr at bestille: Den tekniske levetid for et Rejsekort ligger typisk på fem år, helt ligesom med betalingskort. Herefter begynder der at optræde et stigende antal tekniske fejl på chipkortene, som gør, at kortene bliver mere ustabile og skal udskiftes. De 50kr dækker den omkostning, trafikvirksomhederne har ved at udstede dit nye kort.

Vælg betalingskort

Du skal nu vælge det betalingskort, som du ønsker at betale dit erstatningskort med. Hvis du vælger et eksisterende betalingskort, kan du hoppe videre til punkt 7.

Indtast betalingsoplysninger

Indtast dine betalingsoplysninger, for at gennemføre købet.

2-faktorgodkendelse

Du er nu klar til at 2-faktorgodkende med MitID.

Modtag bekræftelse

Når du har indtastet dine betalingsoplysninger, vil du modtage en bekræftelse på din bestilling.