Gå til hovedindhold
Ikon for at åbne menu
Tre fakta om lokationsdeling på Rejsekort som app LÆS MERE

Rejsekort kommer til Vejle

21. mar 2013 kl. 15:44
Nu kommer Rejsekort også til Vejle. Fra søndag den 7. april kan vejlenserne bruge det nye billetsystem i bybusserne. Samtidig holder Sydtrafik op med at sælge klippekort i bussen.
Man kan stadig bruge sit klippekort, men det skal købes på Vejle Station. Prisen er den samme på Rejsekort og klippekort, men uden for myldretid er Rejsekort 20 pct. billigere

Ikke i regionalbus
Det er nemt at bruge Rejsekort, og smart hvis man bruger bybus og tog. Men hvis man typisk skifter mellem bybus og regionalbus eller tilkaldetaxi, er rejsekort ikke en god idé – endnu. Regional- og lokalbusser får Rejsekort til september.

Kom og hør Torsdag den 4. april kommer Sydtrafik til Vejle for at fortælle om Rejsekort, og hvordan man anskaffer et. Det foregår i Lido Biograferne kl. 8.30 til 9.30. Her kan man også få et tilmeldingsskema, hvis man ikke bryder sig om at gå på nettet. Ellers er det let at bestille Rejsekort på www.rejsekort.dk. Man kan altid ringe til Sydtrafik på tlf. 7010 4410 og få svar på spørgsmål.

0 kr. for et Rejsekort
Det koster ikke noget at få et Rejsekort Personligt. Rejsekort Flex koster derimod 50 kr. Begge kort giver 20 pct. rabat, når man rejser i bus og tog inden for ét takstområde uden for myldretiden. Det vil sige 11.00 - 13.00 og 18.00 - 07.00 på hverdage og hele lørdag, søndag og helligdage. Der er tre takstområder i Sydtrafik. Se dem på sydtrafik.dk

Altid rejseklar med tank-op-aftale
Når man bestiller sit Rejsekort, kan man samtidig lave en tank-op- aftale. Så er der altid penge på kortet, og man kan rejse, uden at tænke på billet. Hvis man hellere selv vil tanke op, efterhånden som der er brug for det, kan det gøres på rejsekort.dk eller på en Rejsekort-automat på en station.

Rejsekort breder sig
Sydtrafik har nu indført Rejsekort i bybusserne i Kolding, Esbjerg/Fanø, Varde, Ribe, Vejen og den 7. april også i Vejle. Rejsekort kan derudover bruges overalt på Sjælland og i Nordjylland, samt i tog i hele landet. Sydtrafik indfører Rejsekort bid for bid i Syd- og Sønderjylland. På den måde kan vi sikre, at billetsystemet fungerer, før alle kunder får adgang til det.

Klippekort forsvinder
Klippekort kan bruges et stykke tid endnu. Men på lidt længere sigt forsvinder det gamle kort. Når alle busser i ØST og VEST til september er udstyret med det nye Rejsekort billetsystem, kan man ikke længere bruge klippekort.