Gå til hovedindhold
Ikon for at åbne menu
Tre fakta om lokationsdeling på Rejsekort som app LÆS MERE

Tilføj periode på dit Rejsekort

Vi hjælper dig med at tilføje en periode til dit Rejsekort og gør dig klar til at pendle igen.

Log ind på Selvbetjeningen

Brug enten brugernavn og adgangskode eller MitID.

Tilføj periode til kort

Vælg det kort du ønsker at tilføje en periode til. Klik på "Periodekort" under det relevante kort. Hvis du allerede har en aktiv periode og i stedet ønsker at tilføje en fornyelsesaftale, skal du bruge denne alternative guide

Bekræft valg af kort

Du er nu inde på menuen for valg af periode. Bekræft dit valg af kort og vælg derefter "tilføj periodekort". 

Bemærk: Har du fået tilbagebetalt din periode i forbindelse med Corona, skal du benytte ”Bestil nyt pendlerområde” for igen at kunne få den rigtige strækning lagt på dit Rejsekort.

Vælg dine ønskede zoner

Du har nu mulighed for at vælge de zoner, som du ønsker at tilføje til din periode. Du kan vælge at tilføje en start zone og slut zone i tekstfelterne. Du har også mulighed for at markere zoner, såfremt du kun skal pendle på Sjælland. Systemet vil bagefter udfylde de nødvendige zoner, for at du kan komme fra A til B. 

Vælg fornyelse og periodelængde

Vælg mellem fornyelsesaftale eller manuel fornyelse. Med en fornyelsesaftale får dit kort helt automatisk en ny periode hver måned, og betaling bliver trukket fra det vedlagte betalingskort. Ved manuel fornyelse skal du selv forny din periode, hver gang din forhenværende periode er overstået. Du kan desuden vælge om du vil rejse med DSB 1' på regionaltog.

Vælg trafikselskab for din betalingsaftale

Når du har oprettet en betalingsaftale, skal du vælge et trafikselskab, som administrerer din aftale. Valg af trafikselskab har ingen betydning for hvordan du rejser og du kan stadig rejse med alle typer af transportmidler. 

Godkend prisen for perioden

Når du har valgt trafikselskab, kan du se den månedlige pris for din periode. Hvis du er indforstået med totalprisen for din periode, skal du give dit samtykke og trykke godkend. 

Indtast betalingsoplysninger

Hvis du ikke har en betalingsaftale tilknyttet dit Rejsekort, skal du indtaste dine betalingsoplysninger. 

2-faktorgodkendelse

Efter du har indtastet dine betalingsoplysninger, er du klar til at 2-faktorgodkende med MitID.

Modtag bekræftelse

Når du har indtastet dine betalingsoplysninger, vil du se en bekræftelse på dit køb af perioden. Du er nu klar til at anvende perioden, næste gang du checker ind i en bus eller på en station.

Bemærk at bestillingen skal overføres til chippen i dit Rejsekort. Du kan derfor tidligst aktivere din nye periode efter 5 timer ved check ind på tog/metro stationer, og 24 timer ved check ind i busser.