Gå til hovedindhold
Ikon for at åbne menu
Fristen for indmelding i Check Udvej er midlertidig forlænget til 30 dage LÆS MERE

Nogle rejser vest for Storebælt kan være beregnet forkert - refusion for maj er gennemført

10. aug 2021 kl. 10:12

Nogle kunder, der får mængderabat (rabattrin), oplever, at prisen på rejser bliver beregnet forkert. Fejlen har ramt kunder, der rejser vest for Storebælt.

D. 14. juli 2021 er refusioner for juni måned udbetalt. De er bestilt til udbetaling og er på vej til NemKonto.

Eventuel manglende rabat for rejser i juli måned vil blive udbetalt omkring den 10. august. Alle kunder og alle rejsekort vil blive refunderet manglende rabat krone for krone så længe fejlen opleves. Refusionen vil blive udbetalt til NemKonto.

Vi sender en e-mail med information om, hvor meget, der er refunderet, til den e-mailadresse, der er registreret på rejsekortprofilen på Selvbetjening på www.rejsekort.dk.

Vi har d. 9. juli 2021 bestilt korrektioner for juni til alle berørte Rejsekort Anonymt. Rejsekort skal bruges eller lægges i en rejsekortautomat for at beløbet bliver overført.  

Rabattrin tilpasser sig i takt med foretagne rejser, og for de fleste kunder vil rabattrin være normaliseret efter en måneds rejser efter fejlrettelsen den 5. maj. Hvis rabattrin for enkelte kunder ikke er normaliseret med udgangen af juni, vil refusionen fortsætte indtil rabattrin er normaliseret.

Vi beklager rigtig meget, de gener, det medfører og håber på, I vil vise forståelse overfor medarbejderne i Rejsekort Kundecenter.